Fotoherkenning

HV32022
Deze foto is gemaakt in 1971 of ’72 in de christelijke kleuterschool De Potnösters in Hardenberg-centrum, op de hoek van de Karel Doormanlaan en de Piet Heinstraat. Een potnöster is een kleuter in het Hardenbergs dialect.
De school was op dat moment acht jaar oud. Mejuffrouw Brants, inspectrice van het kleuteronderwijs, had op dinsdag 2 juni 1964 de officiële opening verricht.
Bij de foto staat alleen: fruit etende kleuters. Maar wie zijn het? Als u de namen weet kunt u die mailen onder vermelding van het nummer naar fotoherkenning@hvhardenberg.nl

Uit Rondom den Herdenbergh – september 2020

HV04054
Een ouderenkoor brengt een serenade, circa 1970.

HV11855
Deze foto is gemaakt op 24 maart 1978, tijdens wedstrijden in sporthal De Meet van gymnastiekvereniging DOS.

Als u een of meerdere namen weet graag het HV-nummer van de foto en de namen doorgeven aan fotoherkenning@hvhardenberg.nl.